Explicació dels diferents sistemes de cocció en relació, als efectes en la salut que ocasionen.

Classificació dels diferents tipus de coccions:

Per fer aquesta classificació, s’ha tingut en compte la pèrdua de nutrients durant la cocció, els greixos que es necessiten per fer aquestes coccions, les substàncies tòxiques que es generen mentre es cuina l’aliment i així com, possible risc alimentari si es manipula malament.

cocciones sanas

Subscriu-te! Informació útil i de qualitat!

Uneix-te i gaudeix GRATIS, d'articles sobre nutrició natural per la fertilitat, embaràs, lactancia, nadó, infantil, adolescent i esport. No et molestarem i t'encantarà.

captcha  

Back to top
Ens agradaria col.locar cookies en el seu dispositiu per poder millorar la seva experiencia en la nostra web.

 

foto pop up

Subscriu-te! informació útil i de qualitat.

Uneix-te i gaudeix GRATIS, articles amb consells nutricional molt útils sobre: fertilitat, embaràs, lactancia, nadó, infantil, adolescent i esport.
No et molestarem i t'encantarà!