Taller infantil per fer llaminadures naturals a base de suc de fruita natural, mel e ingredients dolços naturals. Per fer la nostra festa d'aniversari més saludable però igualment dolça.

És ben sabut que a les festes d'aniversari tant d'adults com dels més petits de la casa, solen haver plats i ingredients no gaire saludables. Perquè aquestes festivitats siguin una mica més saludables però no per això menys dolces. S'ha creat aquest taller obert a tot aquell que estigui interessat a aprendre a cuinar unes llaminadures naturals a partir de fruita natural. Són tan fàcils de fer que fins als més petits de la casa seran capaços de fer-les (Mínim 5 anys). Així els nens podran fabricar les seves pròpies llaminadures que després donaran als seus amics. No hi haurà problemes amb aquells nens amb problemes de celiaquia o intolerància a la lactosa, ja que no contenen ni gluten ni lactosa.

Impartit per: Olga Brunner dietista de la línea ecològica del poble de Vilablareix.

Data: 17 novembre

Lloc: Centre Cultural Can Balli c / del perelló, 120 Vilablareix (Girona) 17180

Dirigit a: nens de 5 a 12 anys.

Horari: 17:30 a 19:30 h.

INSCRIPCIONS:

972 40 35 58 o Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Preu: Gratuït

 

 

 

 

 

 

 

Subvencionado y patrocinado por:

   

 

 

Back to top
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.