En aquesta època el cos ens demana aliments de naturalesa freda amb les mínimas coccions com amanides, germinats, sucs, liquats, vapors lleugers, escaldats...

Surt més econòmic, més fàcil de trobar, més madur, aromàtic i saborós, s'adapta a les necessitats d'escalfor o fred del nostre cos, segons l'estació en què ens trobem.

VERDURES I HORTALISES
All 
All fresc 
Api 
Bròquil 
Carbassó 
Carbassa 
Ceba 
Endívia 
Espinac 
Mongeta verda 
Enciam 
Cogombre 
Pebrot 
Rave 
Remolatxa 
Tomàquet 
Pastanaga 
 
FRUITES
Albercoc 
Nabiu 
Breva 
Cirera 
Pruna 
Gerd 
Lima 
Préssec 
Meló 
Pera 
Pinya 
Plàtan 
Síndria 
Alvocat 
Carambola 
Coco 
Guayaba 
kiwano 
kiwi 
Mango 
Mangostà 
Papaia 
Pitahaya 
Rambutan 
Tamarillo 
 
PEIX SALVATGE
Bonitol
Roger
Halibut 
Sorell 
Liba 
Lluç 
Mero
Palometa 
Peix espasa 
Sardina 
Tauró 
Anguilla 
Carpa 
Perca 
Turbot  (piscifactoria)
Salmó  (piscifactoria)
Truita (piscifactoria)
Gamba gris 
Llamàntol 
Llagosta vermella 
Llagosta rosa 
Llagostí 
Bou de mar 
Camarón 
Escamerlà
Bou de mar
Cranc de mar ("Nécora")
Ostra 
Cloïssa 
Musclo 
Calamar

 

Back to top
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.