En aquesta època el cos ens demana aliments de naturalesa freda amb les mínimas coccions com amanides, germinats, sucs, liquats, vapors lleugers, escaldats...
Surt més econòmic, més fàcil de trobar, més madur, aromàtic i saborós, s'adapta a les necessitats d'escalfor o fred del nostre cos, segons l'estació en què ens trobem.
VERDURES I HORTALISES
All
All fresc
Api
Bròquil
Carbassó
Carbassa
Ceba
Endívia
Espinac
Mongeta verda
Enciam
Cogombre
Pebrot
Rave
Remolatxa
Tomàquet
Pastanaga
FRUITES
Albercoc
Nabiu
Breva
Cirera
Pruna
Gerd
Lima
Préssec
Meló
Pera
Pinya
Plàtan
Síndria
Alvocat
Carambola
Coco
Guayaba
kiwano
kiwi
Mango
Mangostà
Papaia
Pitahaya
Rambutan
Tamarillo
PEIX SALVATGE
Bonitol
Roger
Halibut
Sorell
Liba
Lluç
Mero
Palometa
Peix espasa
Sardina
Tauró
Anguilla
Carpa
Perca
Turbot (piscifactoria)
Salmó (piscifactoria)
Truita (piscifactoria)
Gamba gris
Llamàntol
Llagosta vermella
Llagosta rosa
Llagostí
Bou de mar
Camarón
Escamerlà
Bou de mar
Cranc de mar ("Nécora")
Ostra
Cloïssa
Musclo
Calamar