En aquesta època, el cos ens demanar aliments de naturalesa neutra-calenta i coccions calentes/lleugeres com vapors llargs, saltejats lleugers, papillots, planxa...

Surt més econòmic, més fàcil de trobar, més madur, aromàtic i saborós, s'adapta a les necessitats d'escalfor o fred del nostre cos, segons l'estació en què ens trobem.

VERDURES I HORTALISES
All 
Carxofa (més d'hivern que tardor)
Albergínia 
Ceba 
Col de Brussel · les 
Coliflor
Carbassa (tardor, hivern)
Endívia 
Espinac 
Moniato 
Nap 
Pebrot 
Porro 
Remolatxa 
Bolet 
Pastanaga 
 
FRUITES
Alvocat 
Alquejenje Nabiu 
Caquis 
Carambola 
Castanya 
Coco 
Aranyó 
Gerd 
Granada 
Guayaba 
Kiwano 
Kiwi 
Lima 
Llimona 
Mandarina 
Mango 
Mangostà 
Poma (gala)
Maracujà 
Codony 
Taronja 
Papaia 
Pera (escrolina, conference)
Pinya 
Plàtan 
pomelo 
Rambutan 
Tamarillo 
Raïm 
PEIX SALVATGE
Cloïssa 
Bonic 
Escopinya 
Bou de mar 
Camarón 
Carpa [riu] 
Cigala 
Cabra 
Congre 
Daurada [piscifactoria] 
Halibut 
Gamma rosada 
Gamba gris 
Sorell 
Liba 
Musclo 
Mer 
Nécora 
Ostra 
Palometa 
Perca [riu] 
Peix espasa 
Pop 
Moll 
Salmó (piscifactoria)
Sardina 
Tauró 
Truita (piscifactoria)

 

Back to top
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.