En aquesta època el cos ensdemanar aliments de naturalesa més neutra-fresca i expansius amb coccions lleugeres/crues com germinats, crus, vapors, saltejats, papillots, ...
Surt més econòmic, més fàcil de trobar, més madur, aromàtic i saborós, s'adapta a les necessitats d'escalfor o fred del nostre cos, segons l'estació en què ens trobem.
VERDURES I HORTALISES
Xicoira
All
All fresc
Carxofa
Api
Bròquil
Card
Ceba
Endívia
Espàrrec blanc
Espinac
Fonoll
Mongeta verda
Enciam
Remolatxa
FRUITES
Cirera
Pruna
Maduixa
Lima
Llimona
Poma
Taronja
Nesprer
Pera
Pinya
Plàtan
Alvocat
Carambola
Coco
Maracujà
Kiwano
Kiwi
Mango
Mangostà
Papaia
Rambutan
Tamarillo
PEIX SALVATGE
Tonyina
Maire
Bacallà
Seitó
Verat
Cap-roig
Congre
Gall
Halibut
Sorell
Llenguado
Liba
Lluç
Mer
Palometa
Peix espasa
Rap
Raya
Tauró
Anguilla
Angula
Carpa
Llamprea
Perca
Turbot (piscifactoria)
Salmó (piscifactoria)
Truita (piscifactoria)
Camarón
Cigala
Cabra
Escopinya
Ostra
Cloïssa
Musclo
Sèpia