En aquesta època el cos ensdemanar aliments de naturalesa més neutra-fresca i expansius amb coccions lleugeres/crues com germinats, crus, vapors, saltejats, papillots, ...
Surt més econòmic, més fàcil de trobar, més madur, aromàtic i saborós, s'adapta a les necessitats d'escalfor o fred del nostre cos, segons l'estació en què ens trobem.
VERDURES I HORTALISES
Xicoira 
All 
All fresc 
Carxofa 
Api 
Bròquil 
Card 
Ceba 
Endívia 
Espàrrec blanc 
Espinac 
Fonoll 
Mongeta verda 
Enciam 
Remolatxa 
 
FRUITES
Cirera 
Pruna 
Maduixa 
Lima 
Llimona 
Poma 
Taronja 
Nesprer 
Pera 
Pinya 
Plàtan 
Alvocat 
Carambola 
Coco 
Maracujà 
Kiwano 
Kiwi 
Mango 
Mangostà 
Papaia 
Rambutan 
Tamarillo 
 
PEIX SALVATGE
Tonyina 
Maire 
Bacallà 
Seitó 
Verat 
Cap-roig 
Congre 
Gall 
Halibut 
Sorell 
Llenguado 
Liba 
Lluç 
Mer 
Palometa 
Peix espasa 
Rap 
Raya 
Tauró 
Anguilla 
Angula 
Carpa 
Llamprea 
Perca 
Turbot (piscifactoria) 
Salmó (piscifactoria)
Truita (piscifactoria)
Camarón 
Cigala 
Cabra 
Escopinya 
Ostra 
Cloïssa 
Musclo 
Sèpia
Back to top
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.