Xerrada molt útil i de qualitat, enfocada a les necessitats del 3 trimestre d'embaràs i de les consideracions alimentàries en cas de diabetis gestacional o símptomes de la preclamsia. La importància d'una correcte alimentació, post part per garantir una llet de qualitat. 

QUÈ OBTINDRÀS?

Guanyaràs temps: ja que no caldrà que continuis llegint infinintat de llibres o webs amb continguts contradictoris.

Guanyaràs tranquilitat i seguretat: Ja que la xerrada està dissenyada i supervisada per una dietista oficial i en la línea ecològica i més natural. Que no li agraden els extrems i busca l'equilibri amb les tendències ginecològiques més actuals i les més naturals.

Passar una estona agradable entre altres futures mamas. Anima veure que compartiu inquietuds.

Grups reduits tens més possibilitats de preguntar i resoldre dubtes personals.

Resoldre tots els teus dubtes relacionats amb la bona alimentació, per assegurar que no hi hagin mancances nutricionals i per evitar tòxics innecessaris. El bon creixement del nadó depèn de tú!

Horari dintre de les sessions prepart. 

Consells nutricionals segons les tendències més naturals i ecològiques, però buscant un punt d'equilibri amb les tendències ginecològiques convencionals.

Pautes molt útils, de com cuinar, on comprar, aliments poc coneguts i molt nutritius, alternatives saludables...T'encantarà.

PREU: Dintre del preu pagat per mútues.

DATES PROGRAMADES: Un dimarts cada 2 mesos.

  • 17/03/2015
  • 12/05/2015
  • 01/09/2015
  • 27/10/2015

 

DURACIÓ: 19:00h

LLOC: Clínica Girona

INSCRIPCIONS: NO calen si estàs inscrita a les xerrades prepart.

AMB LA COL.LABORACIÓ: 

   

Comparteix salut! Si coneixes algú que li pugui interessar envía-li un email. 

 

Back to top
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.