Aquest diumenge vivim amb TV Costa Brava aprenem a preparar llaminadures saludables amb la dietista Olga Brunner per fer aquestes festes nadalenques un xic més sanes. Link del programa En el minut: 86' 18''

 

Aquest diumenge vivim amb TV Costa Brava els preparatius del pessebre vivent de Castell d'Aro, que és el més antic de Catalunya. Sabem com s'organitza i es mobilitza tot el poble per poder fer les representacions i veiem algunes de les principals escenes acompanyats de Josep Genís, president de l'Associació Pessebre Vivent de Castell d'Aro. La música la posen la cantant Cèlia Pallí i el gironí David Busquets. Descobrim l'entorn natural que envolta Castell d'Aro amb Jaume Ramon, president del grup natural Sterna i aprenem a preparar llaminadures saludables amb la dietista Olga Brunner. A més a més visitem el pessebre més gran de sobretaula, que està a Parets del Vallès, amb un reportatge de Vallès Visió. Durant el programa també connectem en directe amb la Fira Avícola de la Raça Prat que es fa al Prat de Llobregat, amb ETV, i anem a Girona per saber que són els ‘candívors’. 


Back to top
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.