9 de abril 2015. Xerrada per produir una llet materna de qualitat, molt nutritiva i el màxim lliure de tòxics. Per fer que el nostre petit gaudeixi de les avantatges i no dels inconvenients. 2015

QUÈ OBTINDRÀS?

Guanyaràs temps: ja que no caldrà que continuis llegint infinintat de llibres o webs amb continguts contradictoris.

Guanyaràs tranquilitat i seguretat: Ja que la xerrada està dissenyada i supervisada per una dietista oficial i en la línea ecològica i més natural. Que no li agraden els extrems i busca l'equilibri amb les tendències ginecològiques més actuals.

Passar una estona agradable entre altres mames lactants. Anima molt, veure que no ets la única amb dubtes i que compartiu inquietuds.

Grups reduits tens més possibilitats de preguntar i resoldre dubtes personals.

Resoldre tots els teus dubtes relacionats amb la bona alimentació, per assegurar una llet de qualitat, molt nutritiva i lliure de tòxics . El bon creixement del nadó depèn de tú!

Horari adaptat a la sortida de les escoles per si tens un altre fill.

Pots portar els teus fills. Però estaràs més receptiva i escoltaràs més activament, si els pots deixar amb algú.

Consells nutricionals segons les tendències més naturals i ecològiques, però buscant un punt d'equilibri amb les tendències ginecològiques convencionals.

Pautes molt útils, de com cuinar, on comprar, aliments poc coneguts i molt nutritius, alternatives saludables...T'encantarà.

PREU: Gratis

DATES PROGRAMADES: Un dijous al trimetre.

  • 09 Abril del 2015
  • 10 Setembre del 2015

 

DURACIÓ: 17:30 a 18:30

LLOC: Botiga eco-lògic de Girona

INSCRIPCIONS: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Comparteix salut! Si coneixes algú que li pugui interessar envía-li un email. 


Back to top
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.