1º premi a la categoria de postres a la 13 ª edició del Concurs de Cuina Bonpreu - Esclat 2012

Era un dia que anava de bòlit, però quan vaig veure la publicitat del concurs, vaig tenir el pressentiment que guanyaria. Normalment la meva intuïció no hem falla i encara menys quan t’imagines que ho pots aconseguir. Tots tenim el potencial d’aconseguir el que ens proposem només cal creure en nosaltres mateixos. I jo ho vaig fer. Creus en tu mateix/a?

La seva recepta ha estat escollida entre les més de 6.500 presentades al Concurs de Cuina d'aquest any, durant els mesos de març i maig , en les categories d'entrants, primers plats , segons plats, postres i també la de pares i fills . Com ja és tradició, les receptes han estat seleccionades per un jurat especialitzat , format pel periodista gastronòmic Pere Tàpias , el president de l'Institut Català de la Cuina , Xavier Mestres; l'assessora nutricional i crítica gastronòmica Magda Carlas i els xefs Pep Nogué i David Lienas , col·laboradors de l'Espai del Consum .

El lliurament de premis va tenir lloc dijous passat, 12 de juliol, a les 18.30 h al City Park Hotel, situat a la carretera Reial , 132 , de Sant Just Desvern . Els guanyadors assistents rebran el premi del concurs , així en el sorteig de 6.000 euros, així com un cap de setmana a Prades , un altre cap de setmana a la Seu d' Urgell cedits per la Federació Catalana de Denominació d'Origen Protegida i Indicació Geogràfica Protegida . I , finalment , se sortejaran dues visites amb tast a les Caves Codorniu .

Per primera vegada en la història dels concursos de Bonpreu ha hagut una doble guanyadora i en aquest cas Olga Brunner va tindre la gran sort tot i ser la guanyadora del concurs en categoria del millor postre i de guanyar el cap de setmana a Prades sortejat entre els més de 180 assistents tots els semifinalistes . Qui diu que el número 13 dona mala sort?

Recepta guanyadora: llaminadures naturals


Back to top
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.