Sóc membre fundador  i presidenta desde el 2010 a 2015. On hi treballo sense ànim de lucre, perquè crec en la nostra professió i en el bé, que li pot fer a les persones. Hi participo activament, en l'assessorament a altres dietistes, escoles de nutrició i en la creació de nous llocs de treball. Animant aquest col.lectiu a muntar la seva pròpia consulta i empresa.

ADITEC és una Associació que fomenta l'alimentació equilibrada, saludable, local, de temporada, sostenible i a poder ser ecològica. Compartim filosofia per això, vaig decidir a crear-la i dirigir-la. Com a membre fundador i presidenta treballo sense ànim de lucre, perquè crec  en la nostra professió i en el bé, que li pot fer a les persones. Hi participo activament en l'assessorament a altres dietistes, escoles de nutrició i en la creació de nous llocs de treball. Animant aquest col.lectiu a muntar la seva pròpia consulta i empresa.

Per més informació: ADITEC Associació de tècnics dietistes.

 

Back to top
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.