1 i 2 maig 2010 de 13 a 14h. Presentació oficial d'ADITEC Associació de tècnics dietistes, en la línia ecològica. Va fer el seu acte inaugural, aprofitant aquesta fira tant important a nivell estatal, perquè van creure que el lloc idoni, ja que comparteixen filosofia i perquè gran part de Biocultura, estands, serveis... estan relacionats amb l'alimentació bio, conscient, sostenible, km0, temporada... 

Biocultura és una fira important a nivell nacional, en la qual pots trobar una infinitat de conferències, tallers, demostracions culinàries, botigues, associacions, bancs ... tots ells relacionats entre si per compartir una mateixa filosofia. La de respectar el medi ambient, una agricultura, pesca i ramaderia sostenible, de la mateixa manera que un estil de vida d'acord amb el respecte de les persones, la salut i l'alimentació ecològica. Per això la vam escollir per a la presentació oficial de la assocació.

Acte inagural impartir per la presidenta d'ADITEC Olga Brunner López

Presentació oficial de ADITEC a Biocultura 1 i 2 maig 2010 de 13 a 14h


Back to top
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.