Xerrades destinades per a pares i mares preocupats per la bona alimentació dels seus fills. 5 sesions de xerrades setmanals programades per edats: nadons, 1 a 3 anys, 4 a 6 anys, 7 a 12 anys, 13 a 18 anys. Octubre 2014

 

Alguns dels temes que es tractaràn:

  1. Com detectar el sobrepès o desnutrició infantil. Quan i com actuar.
  2. Es donaran receptes senzilles i nutritives per al bon creixement, per època d'exàmens i de pràctica d'esport. Diferents en cada taller.
  3. Calendari d'introducció d'aliments. Importància de seguir-lo. Com i quan introduir diferents vaixella. Quan i com passar de diferents textures.
  4. Idees per introduir o cuinar els aliments conflictius.
  5. Racions i quantitats diàries, setmanals o mènsules de cada grup d'aliment i adaptades a cada edat.
  6. Recomanacions per uns sopars compensades amb els menús escolars.
  7. Resolució de dubtes i inquietuds relacionats amb la matèria.

Impartit: Olga Brunner dietista

Horari: Tots els dissabtes d'octubre del 2012 de 10:30 a 12:30 h. (Places limitades)

Preu: 38 € (35% desc. Inscripció a tots els tallers 25% desc. Inscripcions abans del 31 d'agost, 20% desc. Inscripció a més d'un taller, 10% desc. Pacients qisana, clients entitats col·laboradores, ampes i vilablarencs. )

Inscripcions i més informació: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o 609 56 66 36


Back to top
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.