Reunions casolanes fetes a mida i enfocades a mares amb nadons que vulguin oferir als seus fills, la millor alimentació possible per assegurar un bon creixement i salut. Aquest taller està enfocat a la primera infància, sobretot dels 5 als 36 mesos.

Aquest grup de mares tenien un interès en comú: la preocupació per donar la millor alimentació possible als seus fills, perquè creixin sans. Totes elles a més compartien una filosofia la d'una alimentació sana, ecològica i semivegetariana. Volien saber com combinar la lactància materna amb aliments de primera qualitat, com i quan introduir-los. Receptes que els facilités la vida. Trucs, recomanacions i solucions a tots els dubtes. En definitiva volien que una especialista les orientés per poder estar tranquil·les que als seus fills no els faltava de res.

El taller va durar unes 3 hores aproximadament i es va realitzar d'una forma amena, divertida i tranquil·la. A càrrec de la dietista Olga Brunner.


Back to top
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.