Què aconseguiràs si aconseguiexes fer una correcta introducció alimentaria?

 

  • Guanyaràs tranquil·litat, ja que no et estressaràs pensant en quines quantitats, ingredients, barreges, horaris, freqüències de consum setmanal ... li has oferir al teu nadó, tot això sense pecar d'excés o de defecte. Gràcies a aprendre:

 

Les 7 senyals per saber si el teu nadó està preparat per menjar, tingui l'edat que tingui.

La llista de nutrients més deficitaris en els nadons, ja que el dèficit pot afectar tant en el seu creixement com a les defenses o el seu metabolisme.

La llista d'aliments que cal evitar en els inicis, per motius de contaminació física, química o biològica i que poden afectar la seva salut a llarg i curt termini.

Saber fins quan has allargar la lactància materna i consells per al deslletament quan arribi el moment.

Els motius científics pels quals un nadó, ha de menjar al seu ritme i la quantitat que vol i si no es fa, quines conseqüències pot tenir.

Com fer la introducció hídrica, que normalment és la gran oblidada, sent summament important per evitar la deshidratació infantil.

Quina quantitat de cada grup d'aliments (hidrats, proteïnes, greix) s'ha d'usar per cuinar i per aconseguir combinacions equilibrades per al seu creixement.

Quines coccions són les més sanes i alguns trucs de cuina.

Com has de canviar i fer les textures evolutives dels aliments, a mesura que s'interessa pel menjar.

Quines combinacions són més digestives per intentar evitar còlics, restrenyiment ...

4 senzills passos, per saber amb quin aliment començar la introducció alimentària guiada per les preferències del teu nadó.

Com manipular, cuinar i oferir els aliments d'una manera higiènica abans de oferir-los al teu nadó, per evitar possibles infeccions intestinals que el facin emmalaltir.

10 consells per tenir un rebost saludable.

1 proposta d'horari de menjars flexible per adaptar-la a la gana del teu nadó.

30 receptes amb ingredients 100% naturals i amb tot tipus de textures perquè escullis la que millor s'adapti al teu nadó.

Es toquen temes tan actuals com: quan donar el gluten, si s'ha de donar lactis quan es pren el pit, BLW, aliments al·lergènics ...

  • Guanyaràs temps, perquè quan saps com preparar el seu menjar i com oferir-li, no ho perds en pensar o batallar amb el menjar.
  • Potenciar el correcte desenvolupament cerebral i neurològic del nadó, ja que el seu creixement és molt accelerat en els seus primers mesos, aconseguint el 80% de la seva massa cerebral als 18 mesos.
  • Potenciar les seves defenses a través de l'alimentació, consells sobre aliments al.lergènics i la seva introducció i aprendre a cuinar de forma higiènica.
  • Treure't la bena dels ulls, sobre mites nutricionals perjudicials que poden afectar la salut tant del teu fill com la de tota la família.
  • Evitaràs nervis en pensar si estàs fent les coses bé o malament. Ja que tots aquests consells i pautes nutricionals estan basats en l'evidència científica i avalats per una dietista amb titulació oficial i escriptora del llibre potets bio. On et parla de les dues formes d'alimentar al teu bebè (BLW, tradicional) amb 30 receptes naturals i ecològiques.
  • Fomentaràs que sigui un nen que mengi de tot i qualsevol tipus de textura.
  • Que el teu nadó adquireixi una bona base alimentària per assegurar el seu creixement i tenir unes bones preferències alimentàries que li durin tota la vida.
  • Prevenció de moltes malalties i símptomes futurs en la seva edat adolescent i adulta, relacionats amb una mala introducció alimentaria, males preferències y hàbits alimentaris insans que es relacionen amb: l'obesitat, sobrepès, diabetis, malalties cardiovasculars, dolors articulars, problemes per dormir, problemes d'autoestima, trastorns de la conducta alimentària ...

Subscriu-te! Informació útil i de qualitat!

Uneix-te i gaudeix GRATIS, d'articles sobre nutrició natural per la fertilitat, embaràs, lactancia, nadó, infantil, adolescent i esport. No et molestarem i t'encantarà.

captcha  

Back to top