Petites falques radiofòniques sobre alimentació i salut (en català). També hem podeu escoltar en el dial 107.5 o bé les falques més actuals a: www.radiovilablareix.sytes.net
Aquest diumenge vivim amb TV Costa Brava aprenem a preparar llaminadures saludables amb la dietista Olga Brunner per fer aquestes festes nadalenques un xic més sanes. Link del programa En el minut: 86' 18''
Showcooking i xerrada sobre: com podem fer participar els més petits de la casa en les festes nadalenques per començar-los a introduir en les tradicions gastronòmiques de cada família. Ruth Jiménez, Roser Amills i Olga Brunner a la Tarda oberta de TV3 el 13-12-17. Link del programa Buscar el temps: 2h 10' 39"
L'esport sempre s'ha vist acompanyat de l'alimentació, ja sigui en professionals seguint dietes estrictes, o en amateurs que busquen millorar el seu rendiment tenen més cura del que mengen. Eat and Run ofereix a tots els runners i esportistes les bases de la nutrició. D'aquesta manera, el lector té molt clar què ha o pot menjar i així no perdre rendiment. El llibre, segons la seva autora, Olga Brunner, pretén "parlar dels nutrients més importants" i donar unes receptes, a partir de cada capítol, que intenten ser senzilles. Olga Brunner aprofundeix en SER Runner en cada episodi i en cada recepta. A més aconsella, especialment als aficionats al running, una bona hidratació, ja que sense ella es perd un 10% del rendiment, una bona dosi d'hidrats de carboni, són font d'energia, i els greixos "bones", que permeten estalviar energia.
Escoltar la entrevisa
La dietista Olga Brunner va presentar ahir a la llibreria 22 de Girona el llibre Eat And Run, una guia per saber triar entre una abundant oferta de begudes i barretes energètiques, entre molts productes, en el moment que l'afició al esport va decididament a l'alça. Brunner es va acompanyar a l'acte per la fisioterapeuta i corredora Eugenia Miró i el professor d'educació física i tècnica d'esports de la muntanya Guzmán Sebastià.
A la llibreria 22 de Girona, el dimecres 25 de maig de 2016 a les 19h. T'espero.