All
Algas
Desayunos sanos
Aprende a cocinar
Aprende a comprar
Aprende a organizarte
10 Consells per quan no es pot comprar tot ecològic.
Aprende a comprar
No tothom pot comprar tot bio, ja sigui per diners o disponibilitat per trobar-los. Per això aquest article et permetrà ser més crític del que tries bio i a quin membre de la família és millor que se'l prengui. A més d'alternatives per la resta de la cistella que no pot ser eco.
Alga wakame
Algas
Alga molt rica en calci i tenir un gust suau. Si et vols iniciar en el món de les algues et recomanem començar per aquesta verdura del mar.
Alga Kombu
Algas
És una alga de les més riques en iode, tenir fibres curatives i ser un bon mineralitzant de l'organisme.
Alga nori
Algas
Alga amb més proteïnes i més provitamina A. És molt coneguda per ser ingredient principal del famós sushi.
Alga arame
Algas
Alga amb molt poc contingut de sodi, però rica en iode i calci. El seu gust, no és molt intens, podria ser la tercera alga amb la que t'inicies.
Alga espirulina
Algas
És una alga molt rica en proteïnes d'alt valor biològic i ferro. Considerant-se un aliment medicina ideal per estats de desnutrició, anèmia, falta de vitalitat...
50% Proteïna animal 50% vegetal.
Aprende a comprar
Econòmicament, surt més a compte reduir la proteïna animal; que és molt cara i nociva si es menja en excés, i afegir proteïna vegetal eco que és de millor qualitat que la normal. Surtirà guanyant la teva butxaca i la teva salut.
Calendari d'estiu
Aprende a comprar
En aquesta època el cos ens demana aliments de naturalesa freda amb les mínimas coccions com amanides, germinats, sucs, liquats, vapors lleugers, escaldats...
Alga cochayuyo
Algas
Alga molt rica en minerals, oligoelements, fibra i proteïnes. Cal remullar-la tota la nit.
Alga dulse
Algas
És l'alga més rica en ferro i amb moltes proteïnes. De gust molt intens, utilitzar-la com aliment medicina o bé que sigui de les últimes a introduir.
15 Diferències entre els aliments eco i els convencionals
Aprende a comprar
Després de llegir-lo, estaràs més conscienciat dels beneficis de consumir aliments bio. I et recomanem que per poc que puguis, el teu cos t'ho agrairà.
Calendari d'hivern
Aprende a comprar
En aquesta època, el cos ens demanar aliments de naturalesa calenta i coccions calentes/llargues com guisats, bullits, forns, secs, desecats...
Calendari tardor
Aprende a comprar
En aquesta època, el cos ens demanar aliments de naturalesa neutra-calenta i coccions calentes/lleugeres com vapors llargs, saltejats lleugers, papillots, planxa...
Calendari de primavera
Aprende a comprar
En aquesta època el cos ensdemanar aliments de naturalesa més neutra-fresca i expansius amb coccions lleugeres/crues com germinats, crus, vapors, saltejats, papillots, ...
Sistemes de coccions saludables
Aprende a cocinar
Explicació dels diferents sistemes de cocció en relació, als efectes en la salut que ocasionen.