14/6/2015 Fira Eco-Sí. Taller teòric-pràctic, destinat a pares-fills, per aprendre plegats a menjar sa, conscient i sostenible, a través de l’experimentació, el conte i l’exemple.
La relación del cáncer y la alimentación.
01/05/2010 de 12 a 13h. Xerrada dedicada al càncer feta a la fira Biocultura. On parlarà del del càncer i la seva relació amb l'alimentació.
Universitat Isabel 1
Conferència a la Universitat Isabel 1 per el Grau de Nutrició Humana i Dietètica (GNHD). Presentació del document Textures evolutives en la introducció d'aliments. Dins del programa Prèn Con-Ciència al costat de la Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica (AEND) i del Consell General de Dietistes i Nutricionistes (CGDN). 19-03-2018 16: 00h
Universitt Ramón Llull, Blanquerna
Conferència a la Universitat Ramón Llull - Blanquerna per el Grau de Nutrició Humana i Dietètica (GNHD). Presentació del document Textures evolutives en la introducció d'aliments. Dins del programa Prèn Con-Ciència al costat de la Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica (AEND) i del Consell General de Dietistes i Nutricionistes (CGDN). 19-02-2018 16: 00h
Nueva gastronomía
Este 29 de abril 2017 estaré en las Ágoras de Vidreres hablando de nuevas gastronomías y tendencias culinarias. Si quieres saber más de cuáles son las últimas tendencias culinarias te espero a las 18:00h en el Teatro de Vidreres (Girona).
Presentació ADITEC (Associació de tècnics Dietistes de Catalunya)
1 i 2 maig 2010 de 13 a 14h. Presentació oficial d'ADITEC Associació de tècnics dietistes, en la línia ecològica. Va fer el seu acte inaugural, aprofitant aquesta fira tant important a nivell estatal, perquè van creure que el lloc idoni, ja que comparteixen filosofia i perquè gran part de Biocultura, estands, serveis... estan relacionats amb l'alimentació bio, conscient, sostenible, km0, temporada...
Universitat de Lleida
Conferència a la Universitat de Lleida per el Grau de Nutrició Humana i Dietètica (GNHD). Presentació del document Textures evolutives en la introducció d'aliments. Dins del programa Prèn Con-Ciència al costat de la Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica (AEND) i del Consell General de Dietistes i Nutricionistes (CGDN). 08-02-2018 16: 00h
Universitat de Vic
Conferència a la Universitat de Vic per el Grau de Nutrició Humana i Dietètica (GNHD). Presentació del document Textures evolutives en la introducció d'aliments. Dins del programa Prèn Con-Ciència al costat de la Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica (AEND) i del Consell General de Dietistes i Nutricionistes (CGDN). 07-02-2018 11: 00h