Reunions casolanes fetes a mida i enfocades a mares amb nadons que vulguin oferir als seus fills, la millor alimentació possible per assegurar un bon creixement i salut. Aquest taller està enfocat a la primera infància, sobretot dels 5 als 36 mesos.
Taller adreçat a pares i fills, que vulguin passar una bona estona, aprenent a cuinar i a conèixer els aliments de tardor de la nostra zona. Serà divertit, les receptes us sorprendran. Ja tens l'excusa perfecte per passar més temps amb el teu fill.
Texturas en la alimentación complementaria. Rol del dietista nutricionista. Se hablará de todas las texturas usadas en los diferentes métodos de introducción complementaria en bebés (Potitos, BLW, BLISS), alimentos con riesgo de asfixia y como adaptar cada textura según ritmo de dentición, fisiología digestiva y desarrollo psicomotor del bebé. Impartido por: Olga Brunner, Lidia Tormo y MªJeús Fuentes el 5 de octubre 2018 de 10.00h a 13:30h en la Facultat d'Odontología. Sala Seminari nº5 A los asistentes se les dará 0,4 créditos (CFCPS)
Taller infantil per fer llaminadures naturals a base de suc de fruita natural, mel e ingredients dolços naturals. Per fer la nostra festa d'aniversari més saludable però igualment dolça.
Reunions casolanes fetes a mida i enfocades a embarassades que volen oferir als seus futurs nadons la millor alimentació possible a cada trimestre per assegurar un bon creixement tant de la mare com del nadó.
6/10/2013.Taller-concurs de decoració de pa amb xocolata a la Fira Dol-sa de Bonmatí i Sant Julià de LLor. El guanyador va ser pel número 19